Yhteistyössä


 

  Blogi

Usein kysyttyä

  

Pallon kantama henkilömäärä riippuu sen koosta. Palloja on yhden hengen korittomasta pallosta aina 50 henkeä kantaviin matkustajapalloihin. Yleensä sanotaan, että pallo X voi viedä tietyn määrän henkilöitä. Pitäisi kuitenkin sanoa, että pallo X voi viedä tietyn määrän henkilöitä tietyssä lämpötilassa ja tiettyyn korkeuteen.

Suuria palloja käytetään yleensä matkustajalennätykseen. Yleisemmin käytetään kuitenkin pienempiä palloja, jotka tarjoavat suuren mainosalan kuvussa ja pystyvät kuljettamaan lentäjän ja yhden tai kaksi matkustajaa.

Maku vaihtelee, mutta yleisesti käytetyin pallon koko on "77". Tämä tarkoittaa kuoren kokoa 77000 ft3. (2200 m3). "77" voi kuljettaa neljä henkilöä, ottaen tietysti huomioon henkilöiden painon. Tämä pallon koko on ihanteellinen kerhoille tai yksityisille pallonomistajille. Mikäli lennetään lämpimässä säässä tarvitaan neljän henkilön lennättämiseen kokoluokkaa "84" tai "90" oleva pallo. Palloja valmistetaan yhden henkilön kantavista kokoluokkaa "31" palloista aina yli kolmekymmentä matkustajaa vieviin "530" palloihin.

              Yhteistyössä:   

Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna
03 671 6444 // info@linnanpallo.fi

Rekisteriseloste - Toimitusehdot


Verkkosivut - Opiferum Oy