Yksityis- ja yrityslennot ryhmille

Yksityislennolla koko kuumailmapallo on sinun ja ystäviesi käytettävissä. Yksityislento sopii myös vaikkapa yrityksen henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneille. Voit vaikuttaa lähtöpaikkaan ja ajankohtaan. Tilatessasi yksityislennon voit olla etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme varmistaa saatavuuden toivomanasi ajankohtana ja sopia myös toivomastasi lähtöpaikasta.

Yksityisiä kuumailmapallolentoja järjestetään useilla paikkakunnilla ja eri kokoisille ryhmille. Hinnat näet verkkokaupassamme. Jos omaa paikkakuntaasi ei löydy paikkakuntien luettelosta tai sopivaa ryhmäkokoa ei ole tarjolla paikkakunnallesi, kysy tarjous asiakaspalvelustamme. Voimme tarjota lentoja aina 50 hengen ryhmille asti.

Lentovaihtoehdot:

Positiivarit-lento
4-5 henkilöä
Seitsikko-lento
6-7 henkilöä
Big band -lento
8-12 henkilöä

Kelvollinen pallon lähtöpaikka on sähköjohdoista ja korkeista rakennuksista vapaa vähintään neljäkymmentä metriä kanttiinsa oleva, pohjaltaan melko tasainen, pallon kankaalle turvallinen alue. Lähtöpaikka voi olla esimerkiksi urheilukenttä, pelto, iso nurmialue, parkkipaikka tai vaikka jopa oma kotipiha. Lopullisen lähtöpaikan määrää lentäjä lentosuunnitelmaa tehdessään, sillä lähtöpaikan valintaan vaikuttaa mm. tuulen suunta.

Keväällä ja kesällä sopivaa lentoaikaa on aikainen aamu heti auringonnousun jälkeen ja myöhäinen ilta auringon tehon jo laskiessa. Myöhemmin syksyllä ja talvella lento on mahdollista järjestää valoisaan päiväsaikaan.

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin ja kokonaisuudessaan kuumailmapallolentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Lentoonlähtöä edeltäviin valmisteluihin ja mahdolliseen siirtymiseen kokoontumispaikalta lähtöpaikalle kuluu aikaa noin tunti. Pallon valmistelu lähtökuntoon on tiimityötä, johon myös matkustajat pääsevät osallistumaan.

Lennolle lähdettäessä tarkkaa laskeutumispaikkaa ei vielä tiedetä. Palloa seuraa tähän toimintaan harjaantunut avustaja. Laskeutumisen jälkeen pallo kasataan takaisin kuljetuskuntoon ja juhlistetaan lentoa kuohujuomaseremonialla. Lopuksi laskupaikalta on paluukuljetus autolla ilmojen teiltä saapuville matkustajille.

Ikäraja: Alaikäraja on 7 vuotta, mutta tärkeämpää on pituus, että lapsi näkee 120 cm korin reunan ylitse. Turvallisuussyistä lasta ei saa nostaa korissa ylöspäin. Yläikärajaa ei ole, kunhan kunto vaan kestää seistä koko lennon ajan, sillä kuumailmapallon korissa ei ole penkkejä.

Osallistujamäärä: Verkkokaupassamme on tarjolla eri ryhmäkokoja paikkakunnasta riippuen. Jos omaa paikkakuntaasi ei löydy paikkakuntien luettelosta tai sopivaa ryhmäkokoa ei ole tarjolla paikkakunnallesi, kysy tarjous asiakaspalvelustamme.

Sää: Lentoja tehdään säävarauksella. Mikäli sää estää lennon (yleensä tuuli, sade tai sumu), siirretään lento toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Lennolle kannattaa pukeutua vuodenaikaan ja keliin soveltuviin ulkoiluvarusteisiin ja jalkineisiin, joilla selviää maastossa (esim. pellolla ja metsikössä). Lämpötila pallossa on käytännössä sama kuin maassakin, eikä korissa tuule. Päähine kannattaa varata mukaan suojaamaan päätä polttimesta hohkaavalta lämmöltä.

Saatavuus: Kuumailmapallolennot toteutetaan kesällä iltaisin (aloitus noin kolme tuntia ennen auringonlaskua) tai aikaisin aamulla (aloitus auringonnousun aikaan), jolloin tuuli on kuumailmapallolennolle suotuisa. Talvella voi lentää valoisaan päiväsaikaan, mutta yleensä pimeimpään aikaan marras-helmikuussa ei järjestetä lentoja.

Lahjakortin voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

315,00 370,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1795,00 3960,00 
Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista