Asiakkaiden elämyksiä

Pertti Kauppisen tarinaa

”Vaimoni oli ostanut minulle syntymäpäivälahjaksi lahjakortin lennolle ja siitä alkoi minun kuumailmapalloilu. Ensilentoni oli yksityislento Kannonkoskella talvella ja maisemat olivat todella upeita. Lento oli kaikenkaikkiaan todella mieleen painuva kokemus, ei yksin pelkkä lento vaan myös pallon lentokuntoon laitto ja pallon kasaaminen lennon jälkeen.

Itse lennosta jäi parhaiten mieleen lentämisen rauhallisuus, (todella leppoisaa ja rauhallista). Ja nyt kun olen ollut pallon kyydissä useamman kerran erilaisten ihmisten kanssa, niin lentämistä voi minun kokemuksen perusteella suositella meille kaikille ikään katsomatta.”

Pertti Kauppinen
Kannonkoski

Olavin syntymäpäivälento

Kirsti kertaa kokemuksiansa seuraavasti;

”Olin lukenut lehdistä useamman kerran ilmoituksen lennosta, sitten kun näin sinut Ry.llä, nykäisin hihasta ja tilasin lennon. Syynä oli Olavin 60v päivät. Halusin yllättää hänet, itse pääsin siinä siivellä mukaan, muuten ei olisi tullut lähdettyä. Pelotti, kun joskus olin tuntenut korkeanpaikan kammoa. Turhaan pelkäsin, kokemus oli hieno, ainutlaatuinen. Lentäjä oli ammattinsa taitava, nousu oli kevyt  ja hän hallitsi homman, myös lasku onnistui. Koko homma hoitui kokonaisuutena hienosti!

Ilmassa ei pelottanut yhtään, eikä korkeanpaikan kammokaan yllättänyt. Fiilis: Jess me teimme sen! Lentoporukka oli hauska, vaikken heitä entuudestaan tuntenutkaan. Oli hienoa lentää tuulen mukana, rauhallisesti, äänettömästi ja katsella tuttuja maisemia.

Suosittelen lentoa lämpimästi kaikille seikkailuhenkisille. Lähtisin kyllä uudestaan, jos se on joskus mahdollista. Syntymäpäiväsankarikin oli tyytyväinen lahjaansa ja kehui lentoa hienoksi kokemukseksi. Varmaankin ainutlaatuinen lahja.”

Kirsti ja Olavi Kupari
Jyväskylä

Ensimmäinen pallolentoni

”Tiimi halusi kokea jotain yhteistä elämystä, joka nostattaisi yhteishenkeä ja juhlistaisi yhteisiä saavutuksia.Päätettiin lähteä kuumailmapallolennolle! Joustavuus järjestelyissä ja lennon järjestäminen Salossa auttoi löytämään kaikille sopivan yhteisen ajan.

Toteutus onnistui hienosti. Lentoon tuli sopivasti jännitystä pilotin puheista. Lentoreitti oli erittäin onnistunut, Halikon ja Salon ylitse ja sitten laskeutuminen Muurlaan. Laskeuduttaessa oli maahenkilökunta heti paikalla, ei tullut odotusviiveitä pois lähdettäessä. Lennon mieliinpainuvimmat hetket olivat laskeutumisvalmistelut puunlatvoissa lentelyineen.”

Ari vielä jatkaa, että pallolentoa voi suositella kaikille ja etenkin ulkomaalaisille voinee lentoa markkinoida turistikokemuksena. Lähtisin kyllä uudelleen taivaalle, jokainen lento ollee hieman erilainen!

Ari Vuorenmaa
Salo

Poutasten lento

”Kuumailmapallolento oli ollut molemmilla haaveena jo pitemmän aikaa ja kuulimme tutuilta jotka ovat olleet lennolla että se oli ollut huikea kokemus.

Lennolla kaikki oli erittäin hyvin ja turvallisesti järjestetty alusta loppuun saakka.

Nousu oli kaikkein jännittävin vaihe. Maisemat olivat upeat ja pallosta näki uskomattoman kauas.

Kuumailmapallolentoa voi suositella ihan kaikille jotka haluavat kokea jotain uhohtumatonta. (esim. hyvä lahjaidea)

Lähtisimme ehdottomasti uudelleen!”

Joni ja Marjo Poutanen
Jyväskylä

Minna Korkeakangas kirjoitti lennon jälkeen

”Kuumailmapallolento oli elämys ja siitä on piisannut puhetta.
Laskeutuminen se vasta oli extremeä!
Toivottavasti nähdään vielä samoissa merkeissä!”

Minna ja Matti
Alahärmä

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

315,00 370,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1795,00 3960,00 
Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista