Pilotit

Ville Kajala lentää yleisö- ja yksityislentoja Etelä-Suomessa. Ville on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Kaupalliset pallolennätykset hän aloitti vuonna 2015. Ville on myös osallistunut kuumailmapallolennon kilpailuihin. Kuumailmapallolentämisen lisäksi Ville on kilpaillut aiemmin laskuvarjohypyissä, joissa hän kuului Suomen maajoukkueeseen parikymmentä vuotta. Ville on yhtiömme hallituksen puheenjohtaja ja lentotoimintaorganisaation vastuullinen johtaja.


Olli Luoma on Linnan Pallon perustaja ja on lähes 3000 lentotunnillaan yksi Suomen kokeneimmista kuumailmapallolentäjistä. Olli myös kouluttaa uusia kuumailmapallolentäjiä sekä toimii Traficomin valtuuttamana tarkastuslentäjänä. Olli on lentänyt kuumailmapallolla 26 eri maassa ja hän on ollut useampana talvena lentämässä yleisölentoja muun muassa Myanmarissa ja Jordaniassa. Kuumailmapallojen lisäksi Olli lentää kaasupallolla ja hän on osallistunut kolme kertaa kaasupallojen pituuslennon MM-kilpailuun Coupe Aéronautique Gordon Bennettiin. Olli lentää yleisö- ja yksityislentoja Etelä-Suomessa. Hän on yhtiömme lentotoiminnan johtaja ja hallituksen jäsen.


Jukka Kujala aloitti kuumailmapallolentämisen jo 1980-luvun lopulla ja kaupallisen pallolentämisen vuonna 1993. Lentotunteja hänelle on kertynyt yli 1700. Kaupallisen pallolentämisen lisäksi Jukka kouluttaa uusia kuumailmapallolentäjiä sekä kilpailee. Hän on edustanut Suomea useissa eri kuumailmapallolennon arvokilpailuissa, viimeksi MM-kilpailuissa vuonna 2022, ja on voittanut kuumailmapalloilun SM-kilpailut neljä kertaa. Jukka lentää yleisö- ja yksityislentoja Etelä-Suomessa. Hän on myös yhtiömme hallituksen jäsen.


Oiva Peltokangas on pitkän linjan ansiolentäjä. Hän suoritti kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 1996 ja aloitti ansiolentotoiminnan vuonna 2001. Oivalla on lentokokemusta kuumailmapallolla noin 800 lennon verran, ja lentotunteja on kertynyt noin 800. Oiva lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääosin Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

315,00 370,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1795,00 3960,00 
Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista