Lennot

Kuumailmapallolento yhdelle, ryhmälle tai lahjaksi!

Kuumailmapallolennon voi ostaa yhdelle tai useammalle henkilölle, itselle tai lahjaksi. Kuumailmapallolennon lahjakortti toimii lentolippuna ja on voimassa vuoden ostopäivästä.

Suosituin tapa tulla kuumailmapallolennolle on yleisölento. Yleisölennot näkyvät lentokalenterissa ja paikan voi varata lahjakortin koodin avulla. Näin kuumailmapallolennon voi hankkia vain yhdellekin henkilölle, ja me keräämme porukan kasaan.

Yksityislennolla koko kuumailmapallo on sinun ja ystäviesti käytettävissä. Voit vaikuttaa lähtöpaikkaan ja ajankohtaan. Halutessasi voit olla etukäteen yhteydessä meihin, varmistaa saatavuuden toivomanasi ajankohtana ja sopia myös toivomastasi lähtöpaikasta.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

315,00 370,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1795,00 3960,00 
Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista