Mainos palloon

Kuumailmapallon huomioarvo on taattu. Suuri, ylväästi kaupungin yllä leijaileva kuumailmapallo kiinnittää maassa olijoiden huomion ja painuu mieleen. Lähtö- ja laskeutumispaikasta riippumatta pallon lentoonlähtö ja laskeutuminen keräävät ympärilleen paljon katsojia – yleisötapah­tumissa jopa satoja tai tuhansia. Sekä katsojat että matkustajat ottavat valokuvia tai videota lähdöstä ja laskusta, jakavat niitä netissä ja näyttävät niitä ystävilleen. Mainos pallossa nähdään ja se muistetaan vielä pitkänkin ajan kuluttua.

Kuumailmapallo – suuri ja kustannustehokas ulkomainos

Kuumailmapallo on kustannustehokas ulkomainos. Kaupungin yllä lennettäessä pallon polttimen tuhahtelu kiinnittää maassa olijoiden huomiota ja kääntää katseet taivaalle kohti pallossa näkyvää mainosta. Pallon suuren koon (korkeus yli 20 metriä) takia mainos on helppo nähdä. Monet autoilijat ja moottoripyöräilijät muuttavat matkareittiään vain seuratakseen pallon lentoa ja laskeutumista. Näyttävät kuvat kuumailmapallosta saavat ilmaista näkyvyyttä internetissä ja sanomalehdissä.

Mainonta kuumailmapallossa täydentää yhtiön muuta markkinointia. Kuumailmapallomainonta soveltuu erityisesti brändin esille tuontiin. Pallo voidaan myös tuoda erilaisiin asiakastilaisuuksiin. Esimerkiksi pallo myymälän avajaisissa tekee tapahtumasta asiakkaille ikimuistettavan. Pallolla voidaan lennättää asiakkaita, yhteistyökumppaneita, arvonnan voittajia jne.

Kuumailmapallomainosta täydentää näkyvyys pallon kuljetusvaunussa. Perävaunu, jossa on kuumailmapallon kuva mainoslogoineen, kiinnittää yhtä lailla tiellä liikkujien huomion ja jää mieleen.

Kokemuslento Oy – yhteistyökumppanisi pallomainonnassa

Kokemuslento Oy on vuonna 2011 perustettu kuumailmapallo­lento­yhtiö. Lentotoiminta-alueemme kattaa Etelä- ja Keski-Suomen sekä Pohjanmaan. Tilauksesta lennämme myös muualla Suomessa. Yhtiömme pystyy tarjoamaan pallomarkkinointiin täyden palvelun aina markkinoinnin ja lennätysten suunnittelusta niiden toteutukseen.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Me kartoitamme erilaiset vaihtoehdot vastaamaan tarpeitasi ja teemme ehdotukset. Kerromme myös, jos pallotoiminta ei pysty vastaaman niihin. On parempi menettää kauppa kuin saada tyytymätön asiakas.

Me pystymme tarjoamaan sinulle maailman suurimman kuumailmapallovalmistajan, englantilaisen Cameron Balloonsin tuotteet pienestä yhden hengen pallosta suuriin matkustajapalloihin. Cameron on myös johtava muotopallojen valmistaja. Pallo voidaan tehdä tuotteesi näköiseksi, kuten esimerkiksi Suomessa lentävä Costa Rica-kahvipaketti. Maailmalla lehmätkin lentävät, puhumattakaan voipaketeista, säästöporsaista, linnoista ja autoista.

Pystymme myös tarjoamaan Cameron Balloonsin rakentaman kuumailmalaivan, joka ohjattavuudellaan antaa jälleen uuden ulottuvuuden ilmaa keveämmälle markkinoinnille.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

315,00 370,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1795,00 3960,00 
Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista