Juhlapäiväyllätys – lento kahdelle

Kahden hengen ainutlaatuinen yksityislento! Upea lahja rakkaallesi tai hääparille tai esim. 60-vuotiaalle puolisonsa kera. Pilotti, lentoavustaja, pallo ja kalusto tulevat yksityisesti vain kahta henkilöä varten.

Tulemme noutamaan lennolle lähtijät vaikka kotiovelta ja pyrimme lentämään niin, että näemme toivottuja maisemia, esim. kotipaikkakuntaa, lapsuuden maisemia tai omaa maatilaa. Sovimme erikseen lentopäivän ja tapaamispaikan. Lennon jälkeen nautimme aamulennoilla maukkaan aamiaisen tai iltalennoilla piknikin kuohujuoman kera.

Voit ostaa lahjakortin niin, että lennolle lähtijät varaavat itse lentopäivän tai, jos lento on yllätys vaikkapa puolisollesi, voimme sopia lennon ajan ja paikan jo lahjakortin oston yhteydessä. Lahjakortin saat suoraan verkkokaupastamme (valitse ryhmäkooksi ”Juhlapäiväyllätys (2 hlöä)”) tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kelvollinen pallon lähtöpaikka on sähköjohdoista ja korkeista rakennuksista vapaa vähintään neljäkymmentä metriä kanttiinsa oleva, pohjaltaan melko tasainen, pallon kankaalle turvallinen alue. Lähtöpaikka voi olla esimerkiksi urheilukenttä, pelto, iso nurmialue, parkkipaikka tai vaikka jopa oma kotipiha. Lopullisen lähtöpaikan määrää lentäjä lentosuunnitelmaa tehdessään, sillä lähtöpaikan valintaan vaikuttaa mm. tuulen suunta.

Keväällä ja kesällä sopivaa lentoaikaa on aikainen aamu heti auringonnousun jälkeen ja myöhäinen ilta auringon tehon jo laskiessa. Myöhemmin syksyllä ja talvella lento on mahdollista järjestää valoisaan päiväsaikaan.

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin ja kokonaisuudessaan kuumailmapallolentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 3-5 tuntia. Lentoonlähtöä edeltäviin valmisteluihin ja mahdolliseen siirtymiseen kokoontumispaikalta lähtöpaikalle kuluu aikaa noin tunti.

Lennolle lähdettäessä tarkkaa laskeutumispaikkaa ei vielä tiedetä. Palloa seuraa tähän toimintaan harjaantunut avustaja. Lennon jälkeen nautitaan aamiainen (aamulennot) tai piknik-ateria kuohujuoman kera (iltalennot). Lopuksi laskupaikalta on paluukuljetus autolla ilmojen teiltä saapuville matkustajille.

Ikäraja: Alaikäraja on 7 vuotta, mutta tärkeämpää on pituus, että lapsi näkee 120 cm korin reunan ylitse. Turvallisuussyistä lasta ei saa nostaa korissa ylöspäin. Yläikärajaa ei ole, kunhan kunto vaan kestää seistä koko lennon ajan, sillä kuumailmapallon korissa ei ole penkkejä.

Osallistujamäärä: Juhlapäiväyllätys-lento on kahdelle matkustajalle. Verkkokaupassamme on tarjolla lentoja eri paikkakunnille. Jos omaa paikkakuntaasi ei löydy paikkakuntien luettelosta, kysy tarjous asiakaspalvelustamme.

Sää: Lentoja tehdään säävarauksella. Mikäli sää estää lennon (yleensä tuuli, sade tai sumu), siirretään lento toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Lennolle kannattaa pukeutua vuodenaikaan ja keliin soveltuviin ulkoiluvarusteisiin ja jalkineisiin, joilla selviää maastossa (esim. pellolla ja metsikössä). Lämpötila pallossa on käytännössä sama kuin maassakin, eikä korissa tuule. Päähine kannattaa varata mukaan suojaamaan päätä polttimesta hohkaavalta lämmöltä.

Saatavuus: Kuumailmapallolennot toteutetaan kesällä iltaisin (aloitus noin kolme tuntia ennen auringonlaskua) tai aikaisin aamulla (aloitus auringonnousun aikaan), jolloin tuuli on kuumailmapallolennolle suotuisa. Talvella voi lentää valoisaan päiväsaikaan.

Lahjakortin voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

315,00 370,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1795,00 3960,00 
Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista