Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityinen kuumailmapallolento

1795,00 3960,00 

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla! Kuumailmapallo lennättää sinua ja ystäviäsi ilmojen halki. Kokeneet lentäjät takaavat turvallisen lentoelämyksen.

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin ja kokonaisuudessaan kuumailmapallolentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Keväällä ja kesällä sopivaa lentoaikaa on aikainen aamu heti auringonnousun jälkeen ja myöhäinen ilta auringon tehon jo laskiessa. Myöhemmin syksyllä ja talvella lento on mahdollista järjestää valoisaan päiväsaikaan.

Yksityiselle kuumailmapallolennolle on tarjolla eri ryhmäkokoja paikkakunnasta riippuen. Jos omaa paikkakuntaasi ei löydy paikkakuntien luettelosta tai sopivaa ryhmäkokoa ei ole tarjolla paikkakunnallesi, kysy tarjous asiakaspalvelustamme.


Lisätiedot

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla! Kuumailmapallo lennättää sinua ja ystäviäsi ilmojen halki. Kokeneet lentäjät takaavat turvallisen lentoelämyksen.

Keväällä ja kesällä sopivaa lentoaikaa on aikainen aamu heti auringonnousun jälkeen ja myöhäinen ilta auringon tehon jo laskiessa. Myöhemmin syksyllä ja talvella lento on mahdollista järjestää valoisaan päiväsaikaan.

Voit myös itse esittää toivomaasi lähtöpaikkaa. Kelvollinen pallon lähtöpaikka on sähköjohdoista ja korkeista rakennuksista vapaa vähintään neljäkymmentä metriä kanttiinsa oleva, pohjaltaan melko tasainen, pallon kankaalle turvallinen alue. Lähtöpaikka voi olla esimerkiksi urheilukenttä, pelto, iso nurmialue, parkkipaikka tai vaikka jopa oma kotipiha. Lopullisen tarkan lähtöpaikan määrää lentäjä lentosuunnitelmaa tehdessään, sillä tarkan lähtöpaikan valintaan vaikuttaa mm. tuulen suunta.

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin ja kokonaisuudessaan kuumailmapallolentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Lentoonlähtöä edeltäviin valmisteluihin ja mahdolliseen siirtymiseen kokoontumispaikalta lähtöpaikalle kuluu aikaa noin tunti. Pallon valmistelu lähtökuntoon on tiimityötä, johon myös matkustajat pääsevät osallistumaan.

Lennolle lähdettäessä tarkkaa laskeutumispaikkaa ei vielä tiedetä. Palloa seuraa tähän toimintaan harjaantunut avustaja. Laskeutumisen jälkeen pallo kasataan takaisin kuljetuskuntoon ja juhlistetaan lentoa kuohujuomaseremonialla. Lopuksi laskupaikalta on paluukuljetus autolla ilmojen teiltä saapuville matkustajille.

Ikäraja: Alaikäraja on 7 vuotta. Yläikärajaa ei ole, kunhan kunto vaan kestää seistä koko lennon ajan, sillä kuumailmapallon korissa ei ole penkkejä.

Osallistujamäärä: Eri ryhmäkokoja paikkakunnasta riippuen. Lennon osallistujamäärä on ilmoitettu lahjakortissa.

Sää: Lentoja tehdään säävarauksella. Mikäli sää estää lennon (yleensä tuuli, sade tai sumu), siirretään lento toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Lennolle kannattaa pukeutua vuodenaikaan ja keliin soveltuviin ulkoiluvarusteisiin ja jalkineisiin, joilla selviää maastossa (esim. pellolla ja metsikössä). Lämpötila pallossa on käytännössä sama kuin maassakin, eikä korissa tuule. Päähine kannattaa varata mukaan suojaamaan päätä polttimesta hohkaavalta lämmöltä.

Saatavuus: Kuumailmapallolennot toteutetaan kesällä iltaisin (aloitus noin kolme tuntia ennen auringonlaskua) tai aikaisin aamulla (aloitus auringonnousun aikaan), jolloin tuuli on kuumailmapallolennolle suotuisa. Talvella voi lentää valoisaan päiväsaikaan, mutta yleensä pimeimpään aikaan marras-helmikuussa ei järjestetä lentoja.

Lahjakortin voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.


Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista