Yhteistyössä


 

  Blogi

Ajankohtaista

 • Oy Linnan Pallo Ab ja Kokemuslento Oy yhdistyvät

  Suomen suurin kuumailmapallolentoyhtiö Oy Linnan Pallo Ab ja Kokemuslento Oy yhdistävät toimintansa. Yhtiöiden kuumailmapallolentojen myynti ja paikkavaraukset keskitetään syyskuun alusta lukien kuumailmapallolento.fi -verkkosivustolle. Järjestelyn yhteydessä kokenut kuumailmapallolentäjä Jukka Kujala sekä Linnan Pallon nykyiset pääomistajat Olli ja Maija Luoma liittyvät Kokemuslennon osakkeenomistajiksi.

  ”Järjestelyllä luomme pohjan Linnan Pallon lentotoiminnan laajentamiselle sekä varmistamme Linnan Pallon toiminnan jatkuvuuden pitkällä aikavälillä”, sanoo Linnan Pallon toimitusjohtaja Olli Luoma.

  ”Kokemuslento on tehnyt yhteistyötä Linnan Pallon kanssa jo muutaman vuoden ajan. Yhdistyminen on looginen jatkumo tälle yhteistyölle”, sanoo Kokemuslennon hallituksen puheenjohtaja Ville Kajala.

  Vapaa-ajan elämyspalvelujen käyttö ja aineettomien lahjojen suosio ovat kasvussa. Kuumailmapallolennot ovat erittäin suosittuja vapaa-ajan elämyksiä. Vuosittain Suomessa lennätetään useita tuhansia matkustajia.

  ”Kuumailmapallolennätyksissä on varaa kasvulle. Haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita lentoelämyksiä. Tämä edellyttää sitä, että yrityksellä on monipuolinen lentokalusto sekä riittävän laaja ja osaava henkilökunta”, sanoo järjestelyssä Kokemuslennon osakkaaksi tullut Jukka Kujala.

  Oy Linnan Pallo Ab on Suomen suurin kuumailmapallolentoyritys. Yhtiö lentää yleisölentoja pääasiassa Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Hyvinkäällä ja yksityislentoja eri puolella Etelä-Suomea. Yhtiö on toiminut 27 vuoden ajan ja lennättänyt kuumailmapallolla yli 18 000 asiakasta.

  Kokemuslento Oy on vuonna 2011 perustettu kuumailmapallolentoyritys, joka lentää yleisölentoja pääasiassa Lahdessa, Jyväskylässä ja Mäntsälässä sekä yksityislentoja eri puolella Etelä- ja Keski-Suomea sekä Etelä-Pohjanmaalla.

  Lisätietoja:

  Toimitusjohtaja Olli Luoma, Oy Linnan Pallo Ab (040 575 0131)

  Hallituksen puheenjohtaja Ville Kajala, Kokemuslento Oy (050 376 1460)

   

    Takaisin
 •   Arkisto
 
              Yhteistyössä:   


0505503422 // lennot@kuumailmapallolento.fi

Rekisteriseloste - Toimitusehdot


Verkkosivut - Opiferum Oy