Linnan Pallo 20 vuotta

Olli ja Maija Luoma perustivat vuonna 1995 Linnan Pallon. Ensin myytiin lennätyspalveluja muille kuumailmapalloyrityksille sekä nousuvarjon korjauspalveluja. Jo parin vuoden päästä yhtiölle haettiin oma lennätystoimilupa ja yritys osti oman kuumailmapallon.Linnan Pallo lennättää n. tuhat asiakasta vuosittain ja yhteensä on vuosien varrella lennätetty yli 13.000 asiakasta.

Yleisölennätyksen lisäksi Linnan Pallo toteuttaa mainoslentämistä ja se operoi 2000-luvun alussa mm. Costa Rica-kahvipaketin muotoista kuumailmapalloa. Tähän mennessä yritys on operoinut 18 eri kuumailmapalloa. Linnan Pallolla on maailman suurimman kuumailmapallojen valmistajan Cameron Balloonsin edustus Suomessa. Yritys on tuonut maahan 28 kuumailmapalloa.

Merkkivuottaan Linnan Pallo juhlistaa järjestämällä yhteistyökumppaneiden kanssa Sibelius In The Air -kuumailmapallotapahtuman Hämeenlinnan Aulangolla. Päätapahtumapäivänä lauantaina 7.3. on koko perheen ulkoilupäivä. Kaikki mukaan katsomaan palloja! Muuta mukavaa ohjelmaa löytyy myös!

Kuvassa ensimmäinen yleisölentopallo. Kuva Jaakko Virtanen.

1 yleisölennätyspallo 800x566