'Sibelius In The Air' -kuumailmapallotapahtuma

Aulangolla 6.-8.3.2015 ’Sibelius In The Air’ –kuumailmapallotapahtuma

Sibelius haaveili kymmenvuotiaana lentävänsä kuumailmapallolla - hän piirsi kuvan, jossa on itse ilmassa pallossa ja perheenjäsenet heiluttavat hänelle maasta käsin.

Nyt Sibelius vihdoin ’pääsee kuumailmapallolla taivaalle’. sib-caricature

Sibeliuksen juhlavuonna 2015 Linnan Pallo järjestää Hämeenlinnassa Aulangolla kansainvälisen kuumailmapallotapahtuman 6.-8. maaliskuuta.

Tapahtumaan pyritään saamaan mukaan 20 kuumailmapalloa. Tällä hetkellä neuvotellaan siitä, että saataisiin myös ilmalaiva juhlistamaan tätä erityistä tapahtumaa.

Myös on neuvotteluja Smurffi – muotopallon sekä Sammakko – muotopallon tulemisesta tapahtumaan.

Pallotapahtuma alkaa perjantaina 6.3.2015, jolloin on pallojen yhteislähtö klo 15.

Päätapahtumapäivä on lauantai 7.3.2015, jolloin järjestetään Aulangolla koko perheen ulkoilupäivä, jonka kohokohta on pallojen yhteislähtö klo 13.

Luvassa on paljon oheisohjelmaa, mm. pallohalli, jossa pääsee kävelemään maassa olevan ilmalla täytetyn kuumailmapallon sisällä.

Lauantai-iltana  klo 18 on huikaisevan näyttävä Night Glow, jossa pallot ovat ankkuroituna maassa ja niitä valaistaan niiden omilla polttimilla musiikin tahtiin.

Sunnuntaina 8.3.2015 on vielä aamupäivällä pallojen yhteislähtö.

Sibeliuksen musiikki tullaan yhdistämään koko tapahtumaan mm. soittamalla musiikkia taivaalla olevista palloista ja luonnollisesti illan Night Glow-esityksessä musiikki tulee olemaan Sibelius painotteista. 

Pallotoiminta on sääherkkää. Tämä tullaan huomioimaan päivän ohjelmassa niin, että koko perheelle on tekemistä ulkoilutapahtumassa, vaikka sää estäisi kuumailmapallojen lentämisen.

Aikataulu:      perjantaina 6.3. yhteislähtö klo 15

                      lauantaina 7.3. yhteislähtö klo 13

                      lauantaina 7.3. Night Glow klo 18

                      sunnuntaina 8.3. yhteislähtö klo 11

Yhteistyössä: Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko  sekä Aulangon Kievari

 Kuva: Jaakko Virtanen

Night glow. Kuva Jaakko Virtanen