Yleisölennätykset jatkuvat keväällä, ryhmälentoja lennetään ympäri vuoden!

 

Yleisölennätyskausi on päättynyt tänä vuonna. Haasteellisesta kaudesta huolimatta lennätimme yli 1100 asiakasta lähes 150 lennolla. Suuri kiitos asiakkaillemme!

Ryhmälentoja lennetään ympäri vuoden. Kannattaa muistaa, että talvi on erinomaista aikaa pallolentämiselle. Jos maassa on kylmä, pallossa on lämmin. Kylmyys tulee maasta ja pitää ilman maanpinnalla kylmänä, jo muutaman sadan metrin korkeudessa saattaa olla jopa 15 astetta lämpimämpi. Tämän lisäksi vielä korissa on tuuletonta, matkustammehan tuulen "sisällä".

Lahjakortteja myydään ympäri vuoden, ne ovat voimassa vuoden. Mikäli lahjakortti on menossa vanhaksi talvikausella, kannattaa olla yhteydessä toimistoomme, että voimme lisätä voimassaoloaikaa.

Yleisölennätyskausi alkaa huhtikuun alussa. Talvella lennämme muutamia yksittäisiä yleisölentoja tammi-maaliskuussa viikonloppuisin. Nämä lennot ilmoitetaan ajankohtaista osiossa ja Facebook-sivullamme lyhyellä varoitusajalla, yleensä suunniteltua viikonloppua edeltävällä viikolla, kun näemme hyvän sään tulevan viikonlopuksi. Voit ilmoittautua halukkaaksi tällaiselle lennolle. Tällöin otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme lentomahdollisuutta. Ilmoittautuminen halukkaaksi ei sido sinua lähtemään tarjotulle lennolle. Näitä lentoja lennetään Hämeenlinnassa, Lahdessa, Hyvinkäällä ja Tampereella.