Iso pallotapahtuma 8.-9.2.2014 Lahdessa

Koko perheen Positiivarit -kuumailmapallotapahtuma on Lahdessa Teivaan satamassa helmikuun 8. ja 9. pvä.

Lauantaina palloja aletaan pystyttää klo 11 alkaen ja yhteislähtö on n. klo 12. Paikalle odotetaan kymmenkuntaa kuumailmapalloa. Tunnelma pallojen noustessa ilmaan on hieno!

Klo 17 jälkeen satamassa on näyttävä Night glow eli pallot laitetaan pystyyn, mutta ne eivät lähde taivaalle, vaan värikkäitä palloja valaistaan polttimien liekeillä musiikin tahdissa. Näky on upea!

Tukikohtana tapahtumassa on Ravintola Teivaan Lokki. ks. www.ravintolalokki.fi . Lokissa voi nauttia kahvia, kaakaota ja pikku purtavaa tai vaikka syödä maittavan ja täyttävän lounaan.

Ravintola Lokissa on mahdollisuus jatkaa iltaa Night Glown jälkeen illallisen merkeissä - myös kuumailmapallojen pilotit ja miehistöt nauttivat herkullisen illallisen Lokissa päivän reippailun jälkeen. Iltaa on viihdyttämässä Ilpo Kaikkonen, show time n. klo 21.00. Huom! Illallisvaraukset Ravintola Lokkiin p. 03 7810220.

Sunnuntaina on ohjelmassa klo 11.30 alkaen pallojen lento maalille eli pallokunnat lähtevät muualta ja yrittävät laskeutua satamaan.

Linnan Pallon palloihin otetaan yleisöä mukaan lentämään. Siis jos haluat kuumailmapallolennolle mukaan, ota yhteyttä Linnan Palloon 03-6716444 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja osta liput sekä varaa paikkasi lennolle.

Positiivisuutta tapahtumaan tuomassa ja järjestämässä mukana Positiivarit, ks. lisää www.positiivarit.fi .

Kannattaa tulla Teivaan satamaan katsomaan kuumailmapalloja! Nyt niitä näkyy kerralla monta!

Kuumailmapalloilulle on tässäkin tapahtumassa säävaraus.

Lahti 16.2. ja Mäntsälä 2.3.2013 173 800x533

Uutisarkisto